Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

10-16 Mayıs Engelliler Haftası
16 Mayıs 2023 - 17:16
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde program düzenlendi.
Sami Yücel Özel Eğitim Uygulama Okulu koordinesinde Özel Eğitim Meslek Okulu ve Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen programa; Kaymakamımız Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine ait konuşmayı İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya yaptı.
Öğrenciler tarafından birbirinden güzel gösterilerin sunumunun gerçekleştirildiği 10-16 Mayıs Engeliler Haftası programı sonrasında günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.
Engeliler Haftası dolayısıyla düzenlenen program öncesinde katılımcılar, öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlanan resim ve el sanatları sergisini gezdiler.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.