Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AYBASTI VE GÖLKÖY’ÜN SICAK ASFALT MUTLULUĞU

AYBASTI VE GÖLKÖY’ÜN SICAK ASFALT MUTLULUĞU
18 Mayıs 2023 - 14:36
DOKUZ KİLOMETRE UZUNLUĞUNDAKİ GRUP YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU
BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR
Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Başkan Güler’in öncülüğünde devam eden çalışmalarda Aybastı ve Gölköy ilçesini birbirine bağlayan toplam uzunluğu 9 km olan grup yolu sıcak asfalt ile buluştu.
Aybastı Kayabaşı Mahallesi ile Alacalar Mahallesi ve Gölköy Düzyayla Mahallesi’ne hizmet eden ve ticari açıdan öneme sahip olan grup yolu sıcak asfalt ile buluştu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplam uzunluğu 9 km olan güzergahta çalışmaları tamamladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sıcak asfalta kavuşan yolun iki ilçeye, ticari, sosyal ve kültürel açıdan büyük katkı sağlayacağını söyledi.
BAŞKAN GÜLER: “AYBASTI VE GÖLKÖY İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Başkan Güler açıklamasında, “Gölköy Düzyayla sınırlarından başlayan sıcak asfalt çalışmalarımız, Aybastı Alacalar ile Kayabaşı mahallesi üzerinden, Aybastı-Gölköy karayoluna kadar ulaştı. Daha önce yolun büyük kısmını sıcak asfalt ile buluşturmuştuk. Geri de kalan kısmı da tamamlayarak final yaptık. Bu yol aynı zamanda tarihi bir yol. Gölköy ile Aybastı’nın bağlantı yolu. İki ilçeyi sıcak asfalt konforuyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aybastı ve Gölköy ilçelerimize hayırlı olsun.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Sıcak asfalta kavuşan mahalle sakinleri ise “Yolumuzun sıcak asfalta kavuşmasıyla toz ve çamurdan kurtulduk. Çalışmalardan dolayı çok mutluyuz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.