Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

FATSA’DA 19 MAYIS COŞKUSU
19 Mayıs 2023 - 17:44

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104.Yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Fatsa’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 15 Temmuz Özgürlük Meydanında gerçekleşen kutlama etkinlikleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Bayram kutlama etkinliklerine İlçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Kale, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jn.Üst.Tğm.Yusuf Ünsal, resmi kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Bayram töreni Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ferit Yıldız ve Fatsa Gençlik Merkezi İşaret Dili Eğitmeni Ezgi Sarı yönetiminde İstiklal Marşı okunması ile başladı.

BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLER GERÇEKLEŞTİ

İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptı. Yapılan konuşmanın ardından sırayla Fatsa Gençlik Merkezi gönüllü genci Şükrü Can Çavlı, ‘’O Geliyor’’ adlı şiirini okuması, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Almanca öğretmenleri Hamiyet Perçin yönetiminde Artvin Yöresine ait halk oyunları gösterilerini sunması, Fatsa Gençlik Merkezi gönüllü genci Meryem Varan’ın ‘’Bir Kurtuluş Destanı ‘’adlı şiiri okuması, Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları tarafından jimnastik ve judo gösterileri yapılması, Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Melike Kaya’nın 19 Mayıs Destanı adlı şiiri okuması, Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları tarafından taekwondo gösterileri yapılması, Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yaprak Damla Kilim’in ‘’Şu Sonsuz Koşu’’ adlı şiiri okuması, Fatsa Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri, Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Ordu yöresi halk oyunları gösterilerini sunması, Fatsa Gençlik Merkezi gönüllü genci Şevval Yazıcı’nın ‘’Ben Bandırma Vapuru” adlı şiiri okuması şeklinde devam etti. Bayram kutlama programı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde; ilçe düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.