Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR
25 Mayıs 2023 - 11:15
FATSA’YA BÜYÜKŞEHİR ELİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçede üç mahalleye hizmet verecek olan beş kilometrelik güzergâhtaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.
Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
HEM BETON HEM SICAK ASFALT İLE BULUŞTU
Fatsa ilçesinde Kayaköy, Akçakese mevki üzerinden Ilıca Mahallesi ve karayoluna bağlanan yolu betonla buluşturan Büyükşehir ekipleri aynı bölgede farklı bir güzergahta başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.
TOPLAM UZUNLUĞU 5 KİLOMETRE
Kayaköy-Akçakese Mahallesi ile Ilıca Mahallesi ve Yeşilköy Mahallesi’ni kapsayan 5 kilometrelik grup yolu sıcak asfalt ile buluştu. Vatandaşların yıllar süren hayali gerçeğe dönüşürken, güzergah standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.