Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDU-KKTC SEFERLERİ BAŞLIYOR

ORDU-KKTC SEFERLERİ BAŞLIYOR
25 Mayıs 2023 - 14:39

BAŞKAN GÜLER: ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMAYI BAŞLATIYORUZ

 

Ordu Giresun Havaalanından başlayacak Kıbrıs seferleri ile ilgili FLY Kıbrıs üst düzey yöneticileri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.

 

FLY Kıbrıs Hava Yolları kurucu ortaklarından Rauf Denktaş, Nusret Polat, Emre İlikanlı, Mehmet Yücel ve beraberindekiler Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret ederek Ordu-Giresun Havaalanından yavru vatana yapılacak seferler hakkında bilgiler verdi.

 

Başkan Güler, burada yaptığı açıklamada KKTC ile Ordu arasında yapılacak uçuşlarla iki ülkenin kültür ve turizminin birbirine açılacağını söyledi. Başkan Güler, atılan bu adımın büyük bir zenginlik ve çeşitlilik sağlayacağını belirtti.

 

“ÇOK BÜYÜK BİR ZENGİNLİK OLACAK”

 

Ordu-KKTC seferlerinin lansmanı için Ordu’ya gelen heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Güler, atılan bu adımın güzel çalışmaların öncüsü olacağını ifade ederek, “Kıbrıs bizim için çok önemli. Bakanlığımız döneminde de yavru vatana güzel çalışmalar yaptık. Karadeniz’de bu çalışma çok büyük fark oluşturacak. Hem iki ülkeyi birbirine bağlıyoruz. Burası çok güzel bir coğrafya sizlerde de güzel sıcak bir ortam var. Burada da yemyeşil bir ortam söz konusu. Kıbrıs’ta pek kar yağmıyor burada ise kar keyfini yaşayacaksınız. Bizler de sizin oralara geleceğiz. Bu çok büyük bir zenginlik olacak” dedi.

 

“ORDU İLE KKTC ARASINDA BAĞ OLUŞTURUYORUZ”

 

FLY Kıbrıs Hava Yolları kurucu ortaklarından olan KKTC merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın torunu Rauf Denktaş da yapılacak çalışma ile Ordu’yu ve yavru vatanı tanıtmak istediklerini söyleyerek, “Ordu’muzda inşallah Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni bağlayacak güçlü bir bağı oluşturuyoruz. İnşallah hem yavru vatandan Ordumuza hem de yavru vatana turist taşıyarak Ordu’yu tanıtmak hem de Kuzey Kıbrıs’a yurttaşlarımızı taşımayı amaçlıyoruz. Acentelerimizle güzel bir çalışmayı başlatıyoruz” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.