Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’da Ekin Uzunlar konseri iptal edildi…

Fatsa’da Ekin Uzunlar konseri iptal edildi…
23 Ekim 2023 - 11:20
Fatsa Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları içerisinde düzenlenmesi planlanan Ekin Uzunlar konseri, İsrail’in masum Filistin halkına yönelik insanlık dışı saldırılarından dolayı iptal etme kararı aldı.
Fatsa Belediyesinden yapılan açıklama; “İsrail’in Filistin’e yönelik yürüttüğü acımasız savaş, insanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bu acımasız savaş sonucu yaşanan insanlık trajedisi bizi derinden etkiledi. Filistin’deki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acıları düşünerek, biz de bu zor zamanlarda dayanışma içinde olmalı ve duyarlılık göstermeliyiz. Acının son bulması için dua ediyor ve en kısa sürede barış ve huzur içinde yaşamalarını temenni ediyoruz.” şeklinde oldu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.