Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“80 TON BEDAVA ODUN VAR, ALAN YOK”

“80 TON BEDAVA ODUN VAR, ALAN YOK”
24 Ekim 2023 - 9:14
Fatsa Gıda Toptancıları Odasının Organize sanayi yolu üzerinde satın aldığı ormanlık alanda Türk Kızılay Engelsiz Fatsa Başkanı Yener Dikbaş’ın masrafını üstlenerek kestirdiği ağaçlar hiç bir ücret talep etmeksizin ihtiyaç sahipleri tarafından alınmayı bekliyor.
Yardımsever Yener Dikbaş şuana kadar 28 aileye odunların teslim edildiğini söyleyerek, “Ormanlık alanın yollarını açan, ailelerimize odunları ulaştırmamızı sağlayan Fatsa Belediyemize teşekkür ederim. Ağaçlar yerde duruyor. 80 tondan fazla odun var. İhtiyaç sahibi aileler geri kalan odunları sıbırtlayıp getirdikleri arabaya yükleyip götürebilirler. Gıda Toptancıları Odamıza Rabbim bir an evvel burayı yapıp bitirmeyide nasip etsin. Bana destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.