Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SAZCILAR SUYU YENİDEN GÜNDEMDE

SAZCILAR SUYU YENİDEN GÜNDEMDE
07 Kasım 2023 - 10:58
Uzun yıllardır boşa akıp giden Sazcılar Suyu’nu geçtiğimiz yıllarda ilçemizin sanayici iş insanı Mazhar Tanrıkulu işletmek için çalışmalar başlatmış ve ihaleyle işletme hakkını almıştı.
Ancak aradan geçen zaman içerisinde herhangi bir çalışma görülmedi.
Geçtiğimiz hafta Fatsa’da bulunan Mazhar Tanrıkulu’nun Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile görüşüp işletme hakkını yeniden almak istediğini öğrendik.
Kendisiyle görüştüğümüz Tanrıkulu konuya şöyle bir açıklık getirdi: “Bu suyun boşa akıp gitmesine gönlüm hiçbir zaman razı olmadı. Geçtiğimiz yıllarda başlattığım çalışmalar tamamlandıktan sonra suyun işletme hakkını aldım. Ancak araya salgının girmesi ve hesapta olmayan bazı gelişmeler nedeniyle işi bir süre için askıya aldık.
Aradan geçen bu süre içerisindeki olumlu gelişmeler beni yeniden bu hedefe yönlendirdi. Gerekli bürokratik işlemler tamamlandıktan sonra en kısa zamanda suyu halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.
Mazhar Tanrıkulu bu suyu işletirken Fatsaspor için de bazı düşünceleri olduğunu duymuştuk. Konuyla ilgili bir açıklamama yapmasını istedik ve şu karşılığı aldık: “Bir süre yöneticiliğini de yaptığım futbol kulübümüzün varlığını sürdürebilecek bir gelir kaynağı olması düşüncesi hep kafamda vardı. Bu işe başlarken de bu düşünceden hareketle Fatsaspor’a bu suyun gelirinin yarısını (50) aktarmanın hesabını yaptım. Eğer yaptığımız hesaplar tutarsa kulübümüze hiç de küçümsenmeyecek bir sabit gelir kapısı açılacaktır. Benim başlattığım bu çalışma, umarım benim gibi Fatsa’yı sevenlere bir örnek olur ve bu tür çalışmalarla futbol takımımıza kaynak yaratma yarışına girerler.” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’la görüşmesinde konuyu ayrıntılı bir şekilde dile getirdiğini belirten Tanrıkulu gerekli bürokratik işlemlerin tamamlanması ile hemen çalışmaların başlatılacağını söyledi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.