Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Yeşildaş, Fatsa Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu…

Murat Yeşildaş, Fatsa Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu…
23 Kasım 2023 - 10:26
Dün Ak Parti’de belediye başkanlığı için aday adaylığının son başvuru günüydü. İlçemizin tanınan ve sevilen avukatlarından Murat Yeşildaş Ak Parti’den Fatsa Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. Başvurusunu Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek bizzat aldı.
 
Av. Murat Yeşildaş yaptığı açıklamada; “Yeni Türkiye yüzyılının ilk belediye başkanlığı seçimlerinde Fatsa aşığı bir Fatsalı hemşeriniz olarak 2011 yılından bu yana fiilen karınca kararınca hizmet ettiğim ve yıllarca görev yaptığım partimden Fatsa Belediyesi Başkanı aday adaylığı için müracaatımı yapmış bulunmaktayım. İlgi ve alakası için sayın ilçe başkanım Yasin Sarıçiçek’e teşekkür ediyor, çıktığım bu yolda rabbimin beni mahcup etmemesini diliyorum.” dedi.
 
Murat Yeşildaş kimdir;
21/04/1985 Ordu ili Fatsa ilçesi doğumludur. İlkokulu Dumlupınar İlkokulunda, sonrasında Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi(orta kısmın) devamında Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğrt. Lisesinde öğrenimimi tamamlayarak İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır. Sonrasında memleketi Fatsa’ya dönerek avukatlık meslek hayatına başlamıştır. 2010 yılından bu yana avukatlık mesleğini icra etmektedir. Çeşitli STK’larda görev almıştır. Kızılay Fatsa Şubesinde delege olarak yer almaktadır. Yine Fatsa’da bulunan 41 derneği çatısı altında bulunduran Fatsa Dernekler Federasyonunda 2 dönemdir fiilen yönetici olarak yer almaktadır. 2011 yılında Ak Parti’ye üye olup ve o dönem gençlik kollarında görev almıştır. 2018 yılında Fatsa Ak Parti 6. ve 7. yönetim kuruluna seçilerek İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı olarak 5 yıl görev yapmıştır.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.