Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İYİ KADINLARDAN KADINLAR GÜNÜNDE ANLAMLI HAREKET

İYİ KADINLARDAN KADINLAR GÜNÜNDE ANLAMLI HAREKET
08 Mart 2024 - 11:27
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde; Plevne Meydanında Ata tohumu dağıtan İYİ Parti kadın kolları ve İYİ Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Burak Eroğlu yaptığı açıklamada “Türk kadınlarının kaderini değiştiren o büyük vizyonunun ışığında; hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.
Türkiye’nin demokratik millî yükselişini, Türk kadınlarıyla birlikte gerçekleştireceğiz!
Fatsa’nın değerli kadınları, sizler her günümüze anlam katıyorsunuz. Bugün, sizi özel kılmak ve gücünüzü kutlamak istiyoruz. Sizin enerjiniz, liderliğiniz ve özveriniz, toplumumuzun temel direği. Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!
Fatsa’yı yönetme hedefimizde, kadınların gücünü ve vizyonunu daima ön planda tutacağız. Sizlerin katkıları olmadan, başarımızın imkansız olduğunun farkındayız. Hep birlikte, daha adil, daha eşitlikçi ve daha güçlü bir Fatsa için çalışacağız” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.