Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
04 Nisan 2024 - 14:53
Ramazan Bayramı öncesi Fatsa’daki camiler detaylı şekilde temizlenerek bayram namazına hazır hale getirildi.
Fatsa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda şehir merkezinde bulunan camilerde yıl boyu düzenli olarak sürdürdüğü bakım ve temizlik işlerini Ramazan Bayramı öncesi yoğunlaştırdı.
“CAMİLERDE DETAYLI TEMİZLİK”
Fatsa Belediyesi ekipleri, ilçedeki camilerde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bayram namazında vatandaşların temiz ve ferah şekilde ibadet edebilmeleri için camiler, halılarından minberine kadar temizlendi. Çalışmalar kapsamında, cami içindeki halıları süpüren ekipler, kapı, cam ve duvarları sildi. Cami avlusu, şadırvan ve tuvaletlerde de yıkama işlemi yapıldı.
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “ Vatandaşlarımızın rahatı için tüm hazırlıklar tamamlandı, Ramazan ayı öncesinde vatandaşlarımızın toplu olarak kullandığı camilerimizde temizlik çalışması gerçekleştirmiştik. Ekiplerimiz Ramazan Bayramı öncesi camii avlularımızı ve camilerimizin çevrelerini tazyikli suyla yıkayarak temizliyorlar. Tüm merkezde bulunan camilerimizi bayram sabahına hazır hale getirdik.“ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.