Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DURMAK YOK YOLA DEVAM

DURMAK YOK YOLA DEVAM
04 Nisan 2024 - 14:57
Fatsa Belediyesi Evkaf Mahallesi Canlı ve Turan Sokakta sıcak asfalt serme sıkıştırma çalışmalarına başladı.
“SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Şehrimiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalara her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam edeceğiz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yeni bir dönem, yeni projeler, yeni hizmetlerle siz vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek adına çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Evkaf Mahallemizde altyapısını tamamladığımız Sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Canlı ve Turan sokaklarımızda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.
Mahallelerinde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Evkaf Mahallesi sakinleri, “Fatsa Belediyemiz tarafından altyapısı tamamlanan sokaklara sıcak asfalt çalışmaları başladı. Yürütülen çalışmalardan çok memnunuz. Geriye dönüp baktığımızda mahallemizde gözle görülür ciddi farklar var. Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.