Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN GÜLER, YENİ DÖNEMİN ROTASINI ÇİZDİ “UZUNCA BİR SÜREDİR ORDU’DA YAŞANAN MASKELİ BALO BİTMİŞTİR. BU MASKELİ BALO BİTTİĞİ İÇİN BUNDAN SONRA HAYATIMIZ DAHA KOLAY OLACAK, DAHA SEVGİ DOLU OLACAK” “ORDUMUZ VE TÜRK DEMOKRASİSİ BAĞIMSIZ YARGI GÖZETİMİNDE TÜM TÜRKİYE’DE ÇOK BAŞARILI BİR İMTİHAN VERMİŞTİR. BU BAŞARILI UYGULAMA DÜNYA DEMOKRASİSİNE DE GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL ETMİŞ, DOSTA DÜŞMANA DERS VERMİŞTİR” “EKONOMİYE AĞIRLIK VEREN BİR MODEL UYGULAYACAĞIZ. BURADA AMACIMIZ KENTİ İLE GURUR DUYAN BİR İL OLUŞTURMAK. İKİNCİ OLARAK DA UYUM İÇERİSİNDE, ÖZGÜR, HUZUR İÇİNDE BİR ŞEHİR YAŞANACAK”

BAŞKAN GÜLER, YENİ DÖNEMİN ROTASINI ÇİZDİ “UZUNCA BİR SÜREDİR ORDU’DA YAŞANAN MASKELİ BALO BİTMİŞTİR. BU MASKELİ BALO BİTTİĞİ İÇİN BUNDAN SONRA HAYATIMIZ DAHA KOLAY OLACAK, DAHA SEVGİ DOLU OLACAK” “ORDUMUZ VE TÜRK DEMOKRASİSİ BAĞIMSIZ YARGI GÖZETİMİNDE TÜM TÜRKİYE’DE ÇOK BAŞARILI BİR İMTİHAN VERMİŞTİR. BU BAŞARILI UYGULAMA DÜNYA DEMOKRASİSİNE DE GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL ETMİŞ, DOSTA DÜŞMANA DERS VERMİŞTİR” “EKONOMİYE AĞIRLIK VEREN BİR MODEL UYGULAYACAĞIZ. BURADA AMACIMIZ KENTİ İLE GURUR DUYAN BİR İL OLUŞTURMAK. İKİNCİ OLARAK DA UYUM İÇERİSİNDE, ÖZGÜR, HUZUR İÇİNDE BİR ŞEHİR YAŞANACAK”
16 Nisan 2024 - 11:39
31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, mazbata töreni ardından geldiği Büyükşehir Belediyesi önünde coşkuyla karşılandı.
Meşaleler ve davul zurnalar eşliğinde yoğun kalabalıkla Belediye Hizmet Binasına gelen Başkan Güler, burada bir konuşma yaparak yeni dönemin mesajlarını verdi.
“ORDU BAŞARILI BİR İMTİHAN VERDİ”
Yeni dönemde ekonomiye ağırlık veren bir yönetim anlayışı belirleyeceklerini ifade eden Başkan Güler, tartışmanın, intikam duygularının ve gerilimin olmadığı bir ortam sunacaklarını belirtti.
Başkan Güler açıklamasına şu görüşlere yer verdi:
“Ordumuz ve Türk demokrasisi bağımsız yargı gözetiminde tüm Türkiye’de çok başarılı bir imtihan vermiştir. Bu başarılı uygulama dünya demokrasisine de güzel bir örnek teşkil etmiş, dosta düşmana ders vermiştir. Ordumuz bizlere yeni 5 yıllık hizmet imkânı vermiştir. Bundan dolayı Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Ekonomiye ağırlık veren bir model uygulayacağız. Yeni dönemin hareket tarzını özetlemek istiyorum. Bu aynı zamanda gelecek 5 yılın ana hatlarını ifade eden stratejimizin temel konusu olacak. Burada amacımız kenti ile gurur duyan bir il oluşturmak. İkinci olarak da uyum içerisinde, özgür, huzur içinde bir şehir yaşanacak. Dedikodudan uzak, kavgadan uzak, gerilimsiz, herkesin sevgiyi, büyüttüğü ve katkıda bulunduğu bir yer. Tartışmanın olmadığı, intikam duygularının olmadığı ve aynı zamanda gerilimin olmadığı bir ortam. Herkes hak ettiğini alacak ve hak ettiğine ulaşacak. Biz de burada yönetmeyeceğiz, yönlendireceğiz. Fırsat eşitliğini sağlayacağız. Kadınlarımızla, gençlerimizle burada bir huzur ortamının oluşacağı bir ortam oluşturacağız ve Türkiye’de Ordu yaşanabilir ilk 10 kent arasında olacak. Burası parmakla gösterilecek bir yer olacak.”
“BİZ BU SEÇİMDE ÇOK MESAJLAR ALDIK”
Seçimlerden gereken mesajı aldıklarını ifade eden Başkan Güler, “Biz bu seçimde çok mesajlar aldık. Bu mesajları halkımızın mesajı olarak başımızın üzerinde yeri olduğunu kabul ederek aldık ve kabul ettik. Bundan sonrası bunun gereğini yapmak. Bununla ilgili de hakkaniyete dayalı, adalete dayalı, kalkınmayı önceleyen ekonomiyi öne alan bir modeli uygulayacağız” dedi.
“ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Belediye faaliyetlerini ikiye ayırarak projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Başkan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ordu’da önemli projelerimizi yeni dönemde hayata geçireceğiz. Bunu yaparken Belediye faaliyetlerini ikiye ayıracağız. Birincisi yaşam kalitesini geliştiren çalışmalar, yani şehircilik çalışmaları olacak. Bunların içinde, yol, su, alt ve üst yapı, yeşil alanlar, yeşil ekonomi ve bunun gibi önemli konuları ilk grupta ele alacağız. İkinci grupta ise şehir ekonomisi olacak. Burada da işsizliğe engel olan refah seviyesini öne çıkaran çalışmalar olacak. Bunu yapacak çok güçlü bir kadromuz da var.”
“ORDU’DA YAŞANAN MASKELİ BALO BİTMİŞTİR”
Yeni dönemde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vurgusu yapan Başkan Güler, “Ordu’da yaşanan maskeli balo bitmiştir” dedi.
Başkan Güler şöyle konuştu:
“Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı ve onun sevgisini gönlümüzde taşıyan bir kardeşiniz olarak bizim davamızın pazara kadar değil mezara kadar olduğunu söyleyerek bu çalışmaları birlikte yapacağız ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 31 Mart günü artık uzunca bir süredir Ordu’da yaşanan maskeli balo bitmiştir. Bu maskeli balo bittiği için bundan sonra hayatımız daha kolay olacak, daha sevgi dolu olacak, herkes daha basit, daha kolay, daha verimli, daha huzur içerisinde bir hayat yaşayacak ve kimse rol yapmayacak. Zaten kimsenin yaptığı rolü de yemediğimizi, yemediğinizi gösterdiniz. Ortam temiz olacak, hayat temiz olacak, dedikodudan uzak olacak ve herkes kendi işini yapacak. Türkiye’ye ışık tutan meşale Ordu’dan yanacak. Bunu size müjdeleyebilirim.”
YSK’nın sürece son noktayı koyduğuna dikkat çeken Başkan Güler, bundan sonra daha temiz bir siyaset müjdesi verdi.
Başkan Güler, “Bağımsız yargı gözetiminde yapılan çalışmayla en sonra Yüksek Seçim Kurulu tarafından son nokta da konmuştur. Orada 6 tane Yargıtay üyesi, 5 tane Danıştay üyesinin oluşturduğu YSK, hiç fire vermeden oy birliği ile kararını vermiştir. Haklının acelesi yoktur. Bundan sonra daha temiz bir siyaset, daha temiz bir hayat Ordu’ya yakışır bir şekilde yaşanacak biz de bunun hizmetkarı olarak sizlerle beraber gönül köprüleri kurarak bunu yapacağız. Hayatımız çok güzel olacak. Herkes bundan mesajını alacak. Allah da bizi mahcup etmesin. İşimiz kolay değil. Ordumuz 19 ilçe ve 772 mahallesiyle Türkiye yüzyılının parlayan yıldızlarından olacak. Bundan sonra durmak yok yola devam. Laf yok iş var.”
Konuşmalarının ardından okunan dualar eşliğinde makamına oturan Başkan Güler burada misafirlerini ağırlamaya ve tebrikleri kabul etmeye başladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.