Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÖMER LÜTFİ YARAN’IN FATSA’YA SELAMI VAR BU SEFER “ÇAT KAPI” GİTTİK…

ÖMER LÜTFİ YARAN’IN FATSA’YA SELAMI VAR BU SEFER “ÇAT KAPI” GİTTİK…
04 Haziran 2024 - 10:34
Kandıra’ya atanalı uzun zaman olmasına rağmen halen Fatsa’dan birçok kişiyi misafir eden Fatsa eski Kaymakamlarından Ömer Lütfi Yaran’ı Kandıra Kaymakamlığı’nda çat kapı ziyaret ettik.
Bir sonraki gün Ordulularında yakından tanıdığı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ilçede ağırlayacak olan Kaymakam Yaran, o gün tüm programını iptal ederek bizlerle ilgilendi. Tabii ki bizi de çok mahcup etti…
Kaymakam bey, Fatsa’da güncel hangi haberler var inanın birçok Fatsalıdan daha iyi biliyor. Cenaze, düğün gibi olayları duyduğunda ise bizzat telefon açarak birebir iletişim sağlıyor. Aslında sadece Fatsa ile de değil, görev yaptığı her yer ile ilgileniyor çünkü güzel dostluklar kurmuş. Fatsa’da yakaladığı uyumu Kandıra’da da yakalamış olan Ömer Lütfi Yaran, tüm Fatsa’ya selamlarını iletti.
Bizlere ilçenin birçok özelliğini aktaran ve minik bir gezi yapmamızı sağlayan Kaymakam Yaran, önce Akça Koca Gazi’nin anıt mezarını gezdirdi sonra da ilçenin sevilen mekânlarından “Naturel Piknik” işletmesinde misafir etti.
Restoran o kadar harika bir yer ki; olurda bir gün yolunuz Kandıra’ya düşerse mutlaka uğrayın isteriz. Bünyesinde minik bir hayvanat bahçesi bulunan işletmenin bir çok yeri çizgi film kahramanları maketleri ile donatılmış. Çocuklar için harika bir yer olmanın yanında harika bir de mutfağa sahip…
Misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ederiz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.