Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ARAÇ ALIM SATIM YAPMAK UZMANLIK GEREKTİRİR

ARAÇ ALIM SATIM YAPMAK UZMANLIK GEREKTİRİR
30 Mart 2019 - 12:25

Fatsa Söz Gazetesi olarak her sayımızda esnaflarımızı ziyaret ediyor hal hatırlarını soruyoruz. Bu sayımızda İlçemiz esnaflarından Ocak Otomotiv sahibi Hüseyin Ocak’ı ziyaret ettik.

1 buçuk yıldır faal olarak sektörün içinde bulunan Hüseyin Ocak”, arabalarla uğraşmayı sevdiğim için bu mesleği tercih ettim. İlk zamanlar hobi olarak başladığım mesleğe daha sonra işimi büyüterek oto galeri açtım. Araç almak isteyen vatandaşlar kesinlikle galericileri tercih etmeliler. Çünkü bizler araç alırken dikkat edilmesi gerekenleri çok iyi biliyoruz ve müşteriye şeffaf bir şekilde aktarıyoruz. Şeffaf olduğumuz için kesinlikle araç alım ve satımı konusunda müşterilerle tartışma yaşamıyoruz. Çünkü müşteriler bizim velinimetimizdir. Onlarla sakin bir dille konuşuyor, sorun var ise sorunu hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyor ve çözüyoruz.

Gün içerisinde ofisimizde nadir kalıyoruz. Sanayi ve muayene istasyonlarına gitmemiz gerekiyor. Noter, vergi dairesi ve belediye de işlerimiz oluyor bunlar içinde de baya bir zaman harcamamız gerekiyor. Yoğun bir çalışma içinde oluyoruz. Araç alırken değişeni var mı, boyası var mı, hasar kaydı var mı, varsa ne kadar, ağır hasar kaydı veya pert kaydı var mı bunlara dikkat ediyoruz. Aracın motor aksamını kontrol ediyoruz motorunda bir sıkıntı var mı bunları kontrol ettiriyoruz. Buna göre araç alıyoruz, genelde araç aldığımız zaman kesinlikle uzman incelemesi konusunda ekspertize götürüyoruz. Bu sebeple işimizi garanti altına alıyoruz çünkü satarken de aynı şekilde müşteriye sunuyoruz. Tüm araçlarımız ekspertiz raporları ile satılıyor, o yüzden hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Belediyemizden en büyük beklentim ise galericiler sitesinin bir an önce yapılması” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.