Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
27 Nisan 2020 - 17:13

İlçeleri karış karış gezerek yatırımların birebir takipçisi olan ve eksiklikleri yerinde tespit eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, hafta sonu mesaisini yine yoğun geçirdi.
Cuma günü Çaybaşı ilçesinde güne başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, hafta sonu boyunca Çaybaşı, Akkuş, Kumru, Çatalpınar, Çamaş, Gürgentepe ve Ulubey’de devam eden yatırımları takip ederek, yeni yatırımlar, bakım onarım yapılacak işler ile turizme kazandırılacak proje alanlarını inceledi.

HAFTA SONU MESAİSİNİ YOĞUN GEÇİRDİ
Çaybaşı ilçesinde güne başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman Aşıklı mahallesinde dereye iki adet menfez, caminin fosseptiği için 1 adet bax, okulun yanında çökme meydana gelen yol için genişletme, drenaj, v kanal yapımı talimatı verdi. Ardından Akkuş’a çıkarma yapan Şişman, ilçe mezbahasında tadilat, Akpınar meydanında parke yolun onarımı, DOKA ile Kertil mesire alanına bungalov yapımı, eski kereste fabrikası yerindeki 2 dönüm araziye çocuk parkı yapılması ve ilçeye futbol sahası kazandırılması noktasında adımlar attı.
Kumru- Korgan arasındaki heyelanlı bölgede incelemede bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, yolun yeniden yapılması için notlarını aldı. Çatalpınar- Korgan bağlantısını sağlayan Karahamza mahallesindeki 5 km’lik sıcak asfalt döküm çalışmasını takip etti ve Çamaş Kanyonu’na ulaşımda yeni bir yol, kent meydanı, ilçede kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile Gelin Kayası’na seyir terası için düğmeye bastı.
Kumru ilçesinde futbol sahasının temizlenerek etrafına tel çit yapılması, 30 dönüm sanayi sitesi alanının kamulaştırılması, dere kenarına aydınlatma, Ericek yayla yolunun yapılması, otopark ve meydan projesi için kamulaştırma, Hacı Fehmi Baka çocuk parkında düzenleme, Niksar caddesi kaldırım tamiratı ve Atatürk caddesi kaldırımlarının yapılması kararlaştırıldı.
Ziyaretlerinin son gününü Gürgentepe ve Ulubey ilçelerine ayıran Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, Gürgentepe ilçe girişine otopark yapılması, kapalı halı sahanın onarılması, mevcut çim sahanın panayır alanı olarak kullanılması, drenaj sisteminin yenilenerek su giderinin sağlanması, tribün ve soyunma odası yapılması, Akören mahallesine gölet yapılması, Işıktepe mesire alanında gerekli çalışmaların yapılarak turizme kazandırılması noktasında gerekli adımları attı. Ulubey ilçesinde ise Küpkaya Kanyonu’na yürüyüş yolu, otogar ve halı saha yanında bulunan alanın peyzaj düzenlemesi yapılması, OSKİ arıtma tesisinin yanına seyir terası yapılması değerlendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.