Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

15 GÜN İÇİNDE BU SÜREÇ BAŞARILI ŞEKİLDE NETİCELENECEKTİR

15 GÜN İÇİNDE BU SÜREÇ BAŞARILI ŞEKİLDE NETİCELENECEKTİR
16 Mayıs 2023 - 17:19
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin, “Millet, iradesini tecelli ettirdi ve hem Cumhur İttifakı’na Mecliste hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı’mızın adaylığına çok yüksek bir teveccüh gösterdi. İnşallah 15 gün içinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir. ” dedi.
Seçimlerin demokrasinin şöleni olduğunu belirten Özer, şunları söyledi:
“Burada önemli olan milletin iradesine hiçbir dayatma olmadan süreçlerin suhulet içinde neticelenmesi. Tabii zorlu bir süreç geçti, özellikle uluslararası kuruluşlar sürece çok fazla müdahil olmaya çalıştılar. Ama millet, iradesini tecelli ettirdi ve hem Cumhur İttifakı’na Mecliste hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı’mızın adaylığına çok yüksek bir teveccüh gösterdi. Ama alınan oy yeterli olmadı, ikinci tura kaldı. İnşallah 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir. Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.