Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR’İN İLÇE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN İLÇE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
16 Mayıs 2023 - 17:23
Ordu’nun altyapı ağını gelecek yıllara taşıma hedefiyle büyük yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde başlatılan çalışmalarla yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. Başkan Güler’in talimatları ile ilçelerde çalışmalara ara vermeden devam eden OSKİ, vatandaşlara sağlıklı su iletimi sağlamakla da kalmıyor uzun ömürlü çalışmalarla ilçelerin geleceğini de garanti altına alıyor.
Başkan Güler’in göreve gelmesinden sonra ilçelerde altyapı seferberliği ilan eden OSKİ, aradan geçen 4 yıllık süre içerisinde İkizce ilçesinde kangren olmuş sorunları tek tek çözüme kavuşturdu.
İKİZCE HASRET KALDIĞI YATIRIMLARI ALIYOR
Ordu’nun ilçelerinde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ marifeti ile 4 yıllık süre içerisinde İkizce ilçesinde 30 bin metrekare içme suyu hattı, 3 bin 500 metre kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu, 1 adet su alma yapısı, 1 adet gölet ve 2 adet sondaj çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.
BAŞKAN GÜLER’İN TALİMATLARI İLE YENİ YATIRIMLAR YOLDA
İkizce ilçesinde yapılan yatırımlar haricinde yeni yatırımlar için düğmeye bastıklarının altını çizen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile İkizce ilçemizde yeni yatırımlar için çalışma başlattık, dedi.
Genel Müdür Us, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şuana kadar yaptığımız çalışmalarla ilçelerde yılların sorunlarını tek tek ortadan kaldırdık. Bu kapsamda İkizce ilçemizde aradan geçen 4 yıllık süre içerisinde 30 bin metrekare içme suyu hattı, 3 bin 500 metre kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu, 1 adet su alma yapısı, 1 adet gölet ve 2 adet sondaj çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunların haricinde yeni projelerimiz var. Kısa süre içinde bunları da tamamlayarak ilçemizin sorunlarının büyük bir bölümünü çözmüş olacağız.”
Bir yazı görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.