Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI
18 Mayıs 2023 - 14:40
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında 19 Mayıs’ı, Türki milletinin kurtuluş meşalesini yaktığı gün olarak nitelendiren Başkan Güler, “19 Mayıs, Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür” dedi.
Bu büyük kurtuluş mücadelesinin gençlere armağan edildiğini de vurgulayan Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“19 Mayıs, Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur.
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ı toplumun en önemli ümidi ve gelecek aydınlık günlerin en büyük yatırımcıları olan gençlere armağan etmiştir.
19 Mayıs’ın yıl dönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız.
Bugün bizlere düşen görev, iyi yetişmiş gençlerin ve sağlam genç zihinlerin toplumsal yönde büyük değişmelere yol açılabilecek güçte olduğu bilinciyle onlara sahip çıkmak, onları bilimle, nitelikli eğitimle buluşturmaktır.
Sevgili Gençler; sizler milletimizin umudusunuz, sizler ülkemizin teminatısınız. Geleceğin Türkiye’si siz erdemli ve çalışkan gençlerin omuzlarında yükselecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”
Bir şunu diyen bir yazı 'ATATÜRK'Ü 19MAYIS ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Kutlu Olsun BANDIRMA ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Dr. Mehmet Hilmi GÜLER ORDUBYÜKŞİBEİŞ DÜŞÜNEN URETEN ORDU' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.