Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BEYAZ MELEKLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ.

BEYAZ MELEKLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ.
18 Mayıs 2023 - 14:31
Ordu Devlet Hastanesinde “12-18 Mayıs Hemşireler Haftası” nedeniyle tören düzenlendi. Törene Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Atilla Gürgen ve hastane yöneticileri ile fedakar hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.
Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, törene katılan hemşireler nezdinde tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler gününü ve haftasını kutluyorum dedi. Sağlığın bir ekip işi olduğunu vurgulayan Tüzün, “Ben hemşirelerimizi beyaz melekler olarak görüyorum. Gece gündüz demeden sağlık camiamızın diğer üyeleri gibi yirmi dört saat ailesinden, yavrularından uzak insanlarımıza sağlık hizmeti sunuyorlar. Salgında, depremde günlük hayatta sürekli en önde insanlarımızın hayatına dokunmak için koşuyorlar. Hepinizden Allah razı olsun. Şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Tüzün’den sonra bir konuşma gerçekleştiren Başhekim Uzm. Dr. Atila Gürgen, görevime pandemiden altı ay önce başladım diyerek, “Pandemi döneminde sizlerin ne kadar fedakarca görev yaptığınıza şahit oldum. Ne yapsak ne desek hakkınızı ödeyemeyiz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte görev yapmak büyük bir onur, hemşireler haftanız kutlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından törene katılan hemşirelere Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Başhekim Uzm. Dr. Atila Gürgen ve hastane yöneticileri tarafından emekli olan hemşirelere plaket takdim edilerek hizmetleri için teşekkür edildi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.