Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GÜREŞ ŞAMPİYONASI ORDU’DA

GÜREŞ ŞAMPİYONASI ORDU’DA
24 Mayıs 2023 - 16:37

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile spor ve sporcu kentine dönüşen Ordu’da birçok farklı branşta şampiyonalar düzenleniyor. Bu kapsamda Ordu’nun ev sahipliğinde 25-27 Mayıs tarihleri arasında Tevfik Kış-Kenan Şimşek Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası düzenlenecek.

Triatlondan karateye, judodan salon sporlarına kadar çeşitli branşlarda şampiyonaların düzenlendiği Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu iş birliğinde Tevfik Kış-Kenan Şimşek Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyonaya 50 ilden yaklaşık 650 sporcu katılacak.

TRT SPOR VE TRT YILDIZ’DA NAKLEN YAYINLACAK

Nefes kesecek mücadelelere sahne olacak olan şampiyona TRT Spor ve TRT Yıldız kanallarından naklen yayınlanacak. Düzenlenecek olan şampiyonayı sporseverler ücretsiz takip edebilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.