Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İKİZCE VE ÇAYBAŞI’NA ULAŞIM KONFORU

İKİZCE VE ÇAYBAŞI’NA ULAŞIM KONFORU
24 Mayıs 2023 - 16:31

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ve Çaybaşı ilçelerini birbirine bağlayan grup yolunu betonla buluşturuyor. İkizce ilçesine bağlı Düzpelit mahallesi’nde başlatılan çalışmalarla birlikte, daha önce beton yola kavuşan Çaybaşı ilçesine bağlı Kurudere ve Boras mahallerine konforlu bir ulaşım imkânı sunulacak.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürdü.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde yılların kangren olmuş sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmalar kapsamında İkizce ilçesine bağlı Düzpelit mahallesinde beton yol çalışması başlattıklarını duyurdu.

 

 

İKİZCE VE ÇAYBAŞI İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

 

 

Başkan Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz daha önce Çaybaşı ilçemiz sınırlarında kalan Kurudere ve Boras mahallelerimize hizmet veren 4 bin 700 metrelik kısmı beton yola kavuşturmuştu. Şimdi ise İkizce ilçemize bağlı Düzpelit mahallesinde beton yol çalışması başlattık. Çaybaşı ilçemize bağlı Kurudere, Boras mahalleleri ile İkizce ilçemize bağlı Düzpelit mahallemizi kapsayan grup yolu betonla konforlu bir yapıya kavuşacak. İlçelerimize hayırlı olsun.”

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.