Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BEYCELİ MAHALLESİ SON 5 YILI DOLU DOLU HİZMETLERLE GEÇİRDİ

BEYCELİ MAHALLESİ SON 5 YILI DOLU DOLU HİZMETLERLE GEÇİRDİ
26 Mart 2024 - 12:30
Beyceli mahallesi Muhtarı Mustafa Cezan 5 yıllık dönemi dolu dolu hizmetlerle geçirdiklerini belirterek bu hizmetlerin yapılmasında katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a, Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay’a ve Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan’a gönülden teşekkür ettiklerini söyledi.
Beyceli Mahallesi Muhtarı Mustafa Cezan mahallelerine yapılan en önemli hizmetin grup yolluna 13 kilometre sıcak asfalt çalışması olduğunu belirterek, “Dökülen asfalt sonucunda bir çok mahallemizin ana halter yolunu asfaltlayarak konforlu yol haline getirdik. Hatip mahallemizin 2,5 kilometreden oluşan yol ağının tamamını betonlayarak konforlu bir yol haline getirdik. Kıran mahallemize alternatif yol olan Taşdemir sokağımızın 500 metrelik yol ağının 250 metrelik kısmını betonlayarak geri kalan kısmını yapılacak olan çalışmaların programına dahil ettik. Kuz mahallemizde Mecek sokağımızın 1 km yolunu tamamını betonlayarak konforlu bir yol haline getirdik. Beyceli Kumru Yanlızdam bağlantı yolunu kapsayan Aşağı mahallemizin ana halterini oluşturan 3 km’lik yolun 1,5 km’sini sıcak asfalt ile tamamlayarak geride kalan 1,5 km’lik kısmını yapılacak olan çalışmaların programına dahil ettik. Sitabilize olan yollarımızı döneminiz içerisinde peyderpey çakıllayarak bakımlarını yaptık.” dedi.
“PROGRAMDA OLAN YOLLARIMIZIN HAZIRLIĞINI YAPTIK
Kıran ve Cemallı mahallesinde yapılacak olan sati kaplama asfalt çalışmasının alt yapı çalışmalarının bir çoğunu tamamladıklarını ifade eden Muhtar Cezan, “Bazı sokaklarımızın dökülecek olan beton öncesi yol hazırlığını yaptık. Toplamda Beyceli mahallemizde bulunan 30 km yol ağımızın 17 km sini sıcak asfalt ve betonlayarak konforlu bir yol haline getirdik. Geride kalan yollarımızı da yapılacak olan programlı çalışmalara dahil ettik. Aşağı mahalle ve Sarıhan mahallemizin su alt yapı çalışmalarını OSKİ Genel Müdürlüğü’ne yatırım programına aldırdık. Kuz Mahallemizde bulunan atıl olan okulumuzun onarım ve tadilatını gerçekleştirerek kullanım haline sunduk. Sarıhan mahallemizde bulunan atıl olan okulumuzun aynı zamanda mobil hizmet sağlayan aile hekimimizin hizmet sağladığı alanında tadilatını da yaparak kullanabilir hale getirdik. Güneymeri Merkez cami yanında bulunan Cemallı ve Hatipli mahallemizin içme suyunu karşılayan terfi hattının tahliye suyunu, Kuzmeri merkezin terfiyesini kendi cazibesiyle akıtarak su kaynağını güçlendirdik. Kuz mahallemizde su terfimizin yanına 10 tonluk pilastik su deposu ilave ederek tanker su taleplerimizin daha verimli olmasını sağladık.” diye konuştu.
Merkez camiler başta olmak üzere bünyelerinde olan camilerin ve lojmanların ihtiyaçları konusunda imam hatiplerle ve mahalle sakinleriyle her zaman istişarede bulunarak kendilerine düşen destek hizmet konusunda yanında olduklarını söyleyen Beyceli Mahallesi Muhtarı Mustafa Cezan, “Çoçuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda oynamalarını sağlamak adına çocuk oyun Parkını mahallemize kazandırdık. Mezarlıklarımızı her bayram arifesi öncesi temizliğini ve bakımını yaptık. Köy su abonelerinin devrini OSKİ’ye gerçekleşmesini sağladık. Tapu kadastro çalışmalarında orman niteliğini yitirmiş, orman değilken Fındık arazisi olmasına rağmen ormana bırakılmış arazilerin 2/B Çalışmasını titizlikle vatandaşımızla her zaman istişare içinde olarak çalışmaları olumlu bir şekilde yürüttük. Bölgemizde mahallemizde kış mevsiminde etkili olan kar yağışı nedeni ile ulaşıma kapalı olan yollarımızı Belediyelerimizin ekipleriyle gece gündüz demeden ulaşıma açık hale getirmeye çalıştık. Buzlanma riskine karşın tuzlama talebinde bulunarak belediyemiz öncülüğünde don riskine karşın tuzlama yaparak riski en aza indirdik. Bölgemizde zaman zaman yaşanan sel felaketlerinde gece gündüz demeden belediye ekiplerimizle saha da bulunarak yaşan ve yaşanacak olumsuzlukları en aza indirme adına sahada olarak çalışmalarda bulunduk. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra Belediyemiz ve Muhtarlığımız öncülüğünde vatandaşlarımızla her zaman iletişim içerisinde olarak depremzedelere ihtiyacı olan malzemelerin gönderilmesinde, aynı zamanda bir seferberlik adasında o dönemde en ihtiyaç olan odun ihtiyacını karşılama adına birlik ve beraberlik içerisinde süreci beraber yürüttük. Tüm dünyada olduğu gibi ne yazık ki ülkemizde görülen korona virüsle mücadele sürecinde her daim siz vatandaşlarımızla iletişim içerisinde olarak, sokağa çıkamadıkları zamanlar olsun ihtiyaçlarını karşılama adına her daim yanında olarak yardımcı olmaya çalıştık. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e, Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a, Başkan Yardımcımız Ruhi Özbay’a ve Başkan Vekilimiz Muharrem Okyay Sarıhan’a alt makamdaki işçi ve emekçi dostlarıma şahsım ve mahallem adına, mahallemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.