Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AYBASTI UZUNDERE- ZAFERİMİLLİ BAĞLANTI YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR ORDU’YU TOKAT’A BAĞLAYACAK EN KISA YOLLARDAN BİRİSİ

AYBASTI UZUNDERE- ZAFERİMİLLİ BAĞLANTI YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR ORDU’YU TOKAT’A BAĞLAYACAK EN KISA YOLLARDAN BİRİSİ
04 Nisan 2024 - 14:38
Aybastı ilçesi Uzundere- Zaferi Milli Mahalleleri bağlantı yolu sıcak asfalta kavuşuyor.
Ordu’yu, Tokat’a bağlayacak en kısa yollardan biri olan 12,5 km uzunluğundaki güzergahtaki çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürdü.
Geride kalan 5 yılda 2200 km yolu sıcak asfaltla buluşturan ve yeni dönemde 2 yıl içerisinde yol sorununu kökten çözeceğinin sözünü veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yatırımları hayata geçirerek ulaşım rekorunu yenilemeye devam ediyor.
TOKAT’A ULAŞIM SAĞLIYOR
Toplam 12,5 km uzunluğundaki bağlantı yolu Aybastı’nın en uzak mahallesi olan Uzundere’yi merkeze bağladığı gibi, Tokat’ın Reşadiye ilçesine de ulaşım sağlıyor.
Yıllardır özlemle bekledikleri asfalt hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Güler’e teşekkür eden vatandaşlar, “Çamur ve tozdan yıllardır mağdur olduğumuz yolumuzda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Yıllardır bugünün hayalini kuruyorduk. Çalışmalar için Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde asfalt ve betonlama çalışmalarına hızlı bir şekilde ağırlık verecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.