Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KARADENİZ FATSA’DA CAN ALDI

KARADENİZ FATSA’DA CAN ALDI
27 Temmuz 2018 - 11:59

Fatsa’da serinlemek için anneleri ile denize giren iki kardeş ve anne boğulma tehlikesi geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, Dolunay Mahallesi mevkisinde serinlemek için denize giren 32 yaşındaki Fikriye Erce ile çocukları, 9 yaşındaki Mustafa Erce,7 yaşındaki Damla Su Erce bir anda gözden kayboldu.
Anne ve çocukların çırpınışlarını gören plajdaki vatandaşların yardımı ile sudan çıkarılan aileye, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri müdahale etti.
Anne ve çocukları ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunan aileye yapılan müdahaleler sadece Anne Fikriye Erce ve Mustafa Erce’yi kurtarabildi. 7 yaşındaki Damla Su Erce, tedavi altına alındığı Fatsa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Damla Su Erce’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan anne Fikriye Erce ve oğlu Mustafa Erce’nin ise yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.