Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TARAFTARINI HAPSEDEN YÖNETİM

TARAFTARINI HAPSEDEN YÖNETİM
15 Ekim 2018 - 16:42

Böyle bir uygulama ne gördüm, ne duydum…

Stada giren dışarı çıkamıyor.

Bunun mantıkla veya akılla bağdaşır bir yanı var mı Allah aşkına…

Maça gidiyorsunuz, sonlara doğru oyunu beğenmiyor veya işiniz çıkıyor ve staddan ayrılmak istiyorsunuz. Kapıların kapalı olduğunu, önünde de bir görevlinin bulunduğunu görüyorsunuz. Çıkmak istediğinizi söylediğinizde; “maç bitinceye kadar çıkmak yasak. Yönetimin emri böyle” şeklinde bir yanıt alıyorsunuz.

Böyle bir uygulamanın acaba bir açıklaması var mı bilmiyorum. Ama yoksa, bu kararı alan yönetici veya yöneticilerin beyinlerinde sorun var demektir.

Bazen iki farklı taraftarın izlediği maçlarda, önce konuk taraftarın staddan çıkıp araçlarına binmelerine kadar ev sahibi taraftarı bir süre bekletiyorlar. Ancak burada böyle bir durum da yok. Zaten rakip takımın taraftarı da yok.

Eğer bu olay oradaki görevlinin işgüzarlığı değil de gerçekten yönetim kurulunun kararı ise çok düşündürücüdür.

Böyle bir sivri zekayla mı takımı yönetecekler, anlamak mümkün değil.

Orası Fatsa şehir stadı mı yoksa esir kampı mı?

Vatandaş rahatsız olabilir, çıkmak isteyebilir, canı sıkılmıştır artık maçı izlemek istemeyebilir, işi çıkmıştır gitmesi gerekir. Dakikalarca o insanı orada nasıl hapsedebilirsiniz…

Yönetimden bu konuyla ilgili mantıklı bir açıklama gelecek mi acaba, merak ediyorum…

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.