Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÜNYE, FATSA, AYBASTI’DA EŞ ZAMANLI OPERASYON!

ÜNYE, FATSA, AYBASTI’DA EŞ ZAMANLI OPERASYON!
06 Eylül 2019 - 18:52

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ‘Orallar Organize Suç Örgütüne’ yönelik 02.09.2019 günü Ünye, Fatsa, Aybastı ilçelerinde ve Ankara’da eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi.

Örgütün tehdit, cebir ve şiddet uygulamak suretiyle esnaf ve vatandaşlarımız üzerinde baskı kurduğu, çek-senet tahsilatçılığı yaptığı, silah kullanmak suretiyle kasten yaralama ve tehdit suçlarını işledikleri tespit edildiğinden dolayı gerçekleştirilen operasyonda 32 şüphelinin yakalanması için 40 adrese eş zamanlı Özel Harekât Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü destekli toplam 240 personelin katılımı ile operasyon gerçekleştirilmiş olup, örgüt lideri ile birlikte 31 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Ordu Valiliğinden alınan bilgiye göre aramalar neticesinde 11 adet ruhsatsız tabanca, 832 adet fişek, 12 adet av tüfeği ve 162 adet çek-senet ele geçirilmiştir. Suç örgütü tarafından haksız kazanç yoluyla elde etmiş olduğu 6 taşınmaza, 5 araca, şüphelilerin ve şirketlerinin banka hesaplarına el konulmuştur.

Gözaltına alınan 11 şüpheli, adli işlemlerinin tamamlanması neticesinde Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğünden salıverilmiştir. 05.09.2019 günü Ünye Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 20 şüpheliden 13’ü tutuklanmış ve 7’si Adli Kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.