Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA KAYMAKAMINDAN DOLANDIRICILIK UYARISI

FATSA KAYMAKAMINDAN DOLANDIRICILIK UYARISI
08 Kasım 2018 - 15:55


Fatsa Kaymakamlığı resmi web sitesinde Kaymakam Mehmet Yapıcı imzalı dolandırıcılık uyarısı yapıldı.

“Son günlerde ilçemiz genelinde, Devlet Büyüklerimizin ve Kaymakamımızın adını kullanarak çeşitli hayır ve yardım bahaneleri ile işadamı, esnaf ve vatandaşlarımızı telefonla arayarak para talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları öğrenilmiştir.

Fatsa Kaymakamlığı veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

İlçemizdeki dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır.

İşadamı, esnaf ve vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen Fatsa Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürlüğü’nün 0 452 423 10 05, Polis (155) veya Jandarma (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunmaları, dolandırıcılık olayı ile karşı karşıya kalmamaları için bu kişi yada kişilere kesinlikle itibar etmemeleri önemle rica olunur.”

Mehmet YAPICI
Fatsa Kaymakamı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.