Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FIRTINADA ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE NAYLON DESTEĞİ

FIRTINADA ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE NAYLON DESTEĞİ
27 Aralık 2023 - 14:32
Ordu’da önceki gün akşam saatlerinde fırtına ve sağanak etkili oldu. İlçelerde çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle birçok üreticinin sera naylonları yırtılarak zarar gördü. Fırtına sonrası hızlı bir şekilde hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, üreticilere sera naylonu desteğinde bulundu.
Ordu’da etkili olan fırtına sonrası, birçok ilçede hasarlar oluştu. Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Sahada fırtınanın oluşturduğu olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale eden Büyükşehir ekipleri üreticileri de unutmadı. “Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında, Tarım ve Hayvancılık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince, zarar gören seralarda hasar tespit çalışması gerçekleştirildi. Hasar tespit çalışmaları sonrası, fırtına nedeniyle zarar gören üreticilere sera naylonu desteği verildi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.