Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

EĞİTİMCİ BUDUR DEDİRTTİ!

EĞİTİMCİ BUDUR DEDİRTTİ!
30 Mart 2019 - 11:49

Günümüzde insanlar çevreye duyarsızlaşmaya başladılar. Bu nedenle çevre kirliliği ve kötü görüntüler göz önünde fazlaca bulunmaktadır. Çok geç kalmadan okullardan başlayarak bu konuda tüm toplumu eğitmek ve bilinçlendirmek zorundayız. Aksi takdirde geleceği sağlıklı ve temiz göremiyoruz. Toplanan çöplerde ise şişe atıkları, araba lastikleri, elektronik cihazlar ve birçok atıklar bulunuyor.

Çevre kirliliğinden rahatsız olan, Kulak Çetirtepe Ortaokulunda görevini sürdürmekte olan Öğretmen Yusuf ÖZDEMİR öğrencilerine gerçek bir öğretmen olarak görgü kurallarını ve çevreye olan saygınlığı ile öğrencileriyle “çöplere meydan okuyoruz akımı “ kapsamında güzel bir etkinlik yaptı. Yusuf öğretmen, öğrencilerine çevre kirliliğinin olumsuzluklarını anlatarak gelecekte daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre istediklerini dile getirdi. Öğrencileri ile birlikte güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen ÖZDEMİR , “İnsanlar çevre kirliliğinden rahatsız oluyorlar fakat yine de dikkat etmeyip çevreye olan kötü alışkanlıklarını sürdürmekteler. Bizler yeni nesle örnek olmalıyız ki gelecek kuşaklar temiz dünya da yaşasın. Öğrencilerim çevre temizliği yaparken hem eğlendi hem de doğaya ne kadar zarar verdiğimizin de bilincine vardı. Bundan sonraki süreçte daha fazla etkinlik yaparak çocuklarımızın doğa ile iç içe olmasını sağlayacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Mahmut Esat1 Nisan 2019 / 11:17Yanıtla

O resimde bende varım çevreden çöp toplamak çok iyi bir şey bizlerde çevremizde çöp atmayalım Yusuf öğretmenime bu nedenle çok teşekkür ediyorum

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.