Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT İNANLI; “KIYMAYALIM SAHİP ÇIKALIM”

MURAT İNANLI; “KIYMAYALIM SAHİP ÇIKALIM”
30 Eylül 2019 - 11:54

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, Fotoğrafçı Mehmet Şenocak’ın çekmiş olduğu Fatsa fotoğrafını paylaşarak çağrıda bulundu.

Şenocak’ın çektiği fotoğrafta Altın Maden alanı ve alanda oluşan tahribat net olarak görülüyor.

Murat İnanlı’nın sosyal medyada yapmış olduğu çağrı ise şu şekilde;
“Usta Fotoğrafçı Mehmet Şenocak’tan Fatsa Manzarası! (Israrla paylaşmaya devam edeceğim.) Maalesef durum bu. Ve bu daha belki Onda biri. Belki de Yüzde biri. Dur demezsek, bir an önce harekete geçmezsek. Fatsamızın tüm çevresi bu hali alacak.

Yüz yüze çağrıda bulunduk. Bir kez de buradan çağrı yapıyorum. Ordu Valiliği. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler. Fatsa Kaymakamlığı. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar. Bölge Milletvekilleri. Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Mhp İlçe Başkanı Murat Kaçak, İyi Parti İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan. Tüm oda ve Stk Başkanları. Sendika ve Dernek Başkanları. Başka yolumuz yok.

Nasıl Depremin Partisi olmazsa. Bu işin de partisi olmaz. Geleceğimiz, çocuklarımızın geleceği, torunlarımızın geleceği tehlikede. Yazıktır. Günahtır. Kıymayalım. Koruyalım. Sahip çıkalım. Hep birlikte. Tüm Fatsa dur diyelim. Herşey Fatsa için.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.