Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA GENÇLİK MERKEZİNDEN AİLELERE YARDIM

FATSA GENÇLİK MERKEZİNDEN AİLELERE YARDIM
04 Ocak 2020 - 9:40

Fatsa İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğünde birçok faaliyet yürüten gençlik liderleri ve gönüllü gençleri “Gençliğin İyilik Ağacı” projesi içerisinde yer alan “Ensar Muhacir Kardeşliği” projesi kapsamında Suriyeli aileleri evlerinde ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı “2019 Gönüllülük Yılı” faaliyetleri “Sen de Gönül Ver” sloganıyla başlayan proje kapsamında Fatsa Gençlik Merkezi, Fatsa’da yaşayan Suriyeli ailelere yardım gönderdi.
Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin proje ile ilgili yaptığı açıklamada; ”Gönül sınırlarımızın hududu bizim kardeş olarak gördüğümüz, bizi kardeş olarak gören herkesin yaşadığı yerleri içine alır. Kardeşlik, vatanından uzakta olanlara ya da vatanını terk etmek durumunda bırakılanlara yardım elini uzatmaktır. Bu amaçla gönüllü gençlerimizin destekleriyle boş durmayarak ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.