Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ALBÜMÜN GELİRLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAK

ALBÜMÜN GELİRLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAK
22 Şubat 2020 - 10:48

İlçemiz lastikçi esnaflarından ve “Fatsa ve Çevre İlçeler Birlik Beraberlik Platformu” adlı sosyal medya grubu yöneticisi Yener Dikbaş, uzun süredir yardıma muhtaç kişilere ulaşıp dertlerine karınca kararınca derman olmaya çalışıyor.

Son olarak Türk Halk Müziği yorumcusu Fatsalı Fahrettin’i İstanbul’da ziyaret eden Dikbaş, bu ziyarette aldıkları karar ile Fatsalı Fahrettin’in albümünü Fatsa’da satışa sunacağını söyledi. Elde edilen gelirlerle yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacağını söyleyen Yener Dikbaş, “İnsanlara yardımcı olmayı seviyorum. Çevremde o kadar fazla gariban var ki onların dertlerine bir nebzede olsa son verebiliyor olmak bana büyük mutluluk veriyor. Fatsalı Fahrettin abimi ziyaret ettim ve albüm gelirleri konusunda ortak bir karar aldık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben şahsım olarak Fatsalı Fahrettin’in albümünü Fatsa’da satacağım ve bundan elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi insanlara yardım edeceğim.” dedi.

Fatsalı Fahrettin ise; “Yener kardeşim ile sürekli sosyal medya üzerinden görüşüyorduk fakat tanışmak bugüne nasip oldu. Bana yardıma muhtaç ailelerden bahsetti. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum fakat almış olduğumuz ortak kararla albüm satışı konusunda hemfikir olduk. Ben Yener kardeşimi bu erdemli davranışından dolayı hem kutluyor hem de takdir ediyorum. Maddi durumu iyi olan kişilerden alarak ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı oluyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.