Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA 2 BİN 400 ÖĞRENCİYE MONT VE BOT YARDIMI

FATSA’DA 2 BİN 400 ÖĞRENCİYE MONT VE BOT YARDIMI
22 Şubat 2020 - 9:34

İstanbul’dan hayırsever bir iş insanı ve arkadaşları tarafından Fatsa Hatice Bahaettin Şenel İlkokulunun tamamına olmak üzere toplamda 2 bin 400 adet kışlık mont ve bot öğrenci ayrımı yapılmaksızın öğrencilerin tamamına dağıtılırken öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Mont ve botların dağıtımını gerçekleştiren Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular.

“ÖĞRENCİLERİN TAMAMINA HİÇBİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN YARDIMDA BULUNULDU”
Yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, “İstanbul’dan Servet Müftüoğlu diye bir dostumuz var. Bu arkadaşımız bu tip organizasyonları kendisi yapıyor ayrıca hayırseverleri organize edip ülkemizin muhtelif yerlerine bu şekilde yardım paketleri gönderiyorlar. Zaman zaman kendileri de geliyorlar. Servet bey bizimle irtibat kurdular ve vakfımız aracılığı ile toplam 2 bin 400 adet giyim malzemeleri gönderdiler. Bu okulumuzda öğrencilerimizin tamamını yani hiçbir ayrım gözetmeksizin yardımda bulunuldu. Bu okulun seçilmesindeki en büyük etkenlerden birisi okulun bulunmuş olduğu konum öğrencilerin ailelerinin sosyo-ekonomik profilleri özellikle göz önüne alınmıştır. Ben hayırsever arkadaşımız Servet Müftüoğlu’na ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Yardımların gelirken isme özel olarak gelmesi olayın ciddiyetini gösteriyor. Bizler genelde yardım yaparken okullarımıza gitmiyoruz ama bu okulumuzda hiçbir ayrım gözetilmeksizin öğrencilerin tamamına yardım yapıldığı için sevinçlerini paylaşmak amacıyla buraya geldik. Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar ve diğer müdürlerimiz de bizlere eşlik ettiler. Çocuklarımızın sevincini burada görmek bizleri de mutlu etti.” dedi.

“ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ DİLİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ da yaptığı açıklamada, “İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran’ın girişimleriyle hayırsever bir iş adamımız tarafından 2 bin 400 öğrencimize bot ve mont isimleri yazılı bir şekilde Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza gönderildi. Kaymakamlığımız öncülüğünde bu yardımları okulumuzda öğrencilerimize buluşmasını sağladık. Bu yardımı yapan hayırsever işadamımıza çok teşekkür ediyor örnek teşkil etmesini diliyoruz. Öğrencilerimizin yüzündeki mutluluğu görmekten bizlerde çok mutlu olduk. Bu soğuk kış günlerinde bu mont ve botların öğrencilerimize iletilmiş olması ayriyeten güzel oldu.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.