Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DUMLUPINAR SPOR KULÜBÜ

DUMLUPINAR SPOR KULÜBÜ
06 Mayıs 2018 - 0:22

Fatsa; özellikle futbolda, geçmişte adından çok söz ettiren bir ilçedir. Karadeniz bölgesinde fırtına gibi esen o futbol takımının tamamı Fatsa’nın bağrından çıkan ve tarihimizde önemli bir yer tutan Mektep Çayırı’nda yetişen oyunculardan oluşuyordu.

Fatsa’daki spor kulüplerinden biri olan Dumlupınar Spor Yöneticisi Mehmet Demirbaş’tan kendi kulübü ve Fatsa’nın spor sorunları ile aşağıdaki bilgileri aldık: “Ben Dumlupınarspor Kulübü yöneticisiyim. Fatsaspor’da olan eksiklikleri ve konuyla ilgili önerilerimi şöyle dile getirebilirim: Biz amatör kulüpler olarak o kadar yalnız bırakıldık ki yıllardır bunun sonucunda sporcu yetiştiremedik. Dolayısıyla bugün Fatsa Belediyespor’umuzda bir tane bile Fatsalı sporcumuz yok. Burada hepimiz suçluyuz. Ama neden sorgulamıyoruz. Mesela bir seçim olduğu zaman hiç duydunuz mu siz; sporla ilgili bir tesis sözü. Ya da çocuklarımızla ilgili, onların keyifli ve güvenli vakit geçirebileceği bir merkez. Artık lütfen sorgulayalım. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz. Onları güvensiz sokaklardan, yanlış arkadaşlıklardan, kötü alışkanlıklardan ancak sporla, güvenli spor merkezleriyle uzak tutabiliriz, kaliteli, bilgili ve donanımlı eğitimcilerle koruruz. Ayrıca Fatsa’daki bütün takımlar yanlış yöneticiler ve antrenörlerden dolayı yıllardır husumet içindeler. Bunu kesinlikle çözmemiz gerekiyor. Çünkü Ordu merkezde bir futbol lobisi var. Ve onların ekmeğine yağ sürmeyelim.

Sadece futbol değil
Biz Dumlupınar spor kulübü olarak sporun birçok dalında mücadele ediyoruz. 3. Ligde bayan futbol takımımız var, halk oyunları ekibimiz var, voleybol ve basketbol takımlarımız var. Gençlerimizin en iyi ve kaliteli şekilde sporla tanışmasını sağlamaya çalışıyoruz. Buradan sizin aracılığınızla bizlere maddi ve manevi destekte bulunan desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.
Dumlupınarspor olarak önümüzdeki sezondan itibaren hemen hemen bütün yaş gruplarında mücadele edeceğiz. Yeni yönetim ve yeni bir heyecanla güçlü bir şekilde sezona başlayacağız. Bu sezon futbol takımımızın yaş ortalamamız da çok yüksek olduğu için adele sakatlıklarımız da çok oldu ve müsabakalara çok eksik kadro ile katıldık. Bu yüzden başarısız sonuçlar aldık. Ama seneye genç ve dinamik bir takım olacağız. Tek amacımız daha çok gencimizi sporla buluşturmak. Ne demiş Mustafa Kemal Atatürk: “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.
Ve son olarak ben söz gazetesine aramıza hoş geldin diyor, Fatsa’mızda unutulan amatör spora gazetelerin daha çok ve daha geniş yer verip sesimizi daha geniş kitlelere duyurmasını diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.