Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA YAŞAMSPOR GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ / YENİ EKİP YENİ HEYECAN

FATSA YAŞAMSPOR GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ / YENİ EKİP YENİ HEYECAN
17 Temmuz 2018 - 16:51

Fatsa Yaşam Spor 2018-2019 Ordu 1.Amatör ligine yönetim kadrosunda yeniden yapılandırma ile giriyor. 2010 yılında kurulduktan sonra günümüze kadar önemli başarılara imza atmış olan Fatsa Yaşamspor, şehirde birçok genci spora katarak son 8 yılda Fatsa’nın 1.Amatör Ligde tek temsilcisi olarak faaliyetlerini sürdürdü.

Bu sezonda hedeflerinden sapmayan Fatsa Yaşamspor aynı anlayışı devam ettirebilmek için kulüp yönetimine yeni isimler kattı.

Kulüp başkanı Mehmet  Kocatürk tarafından yapılan açıklamada: Yaşam spor şehirde önemli roller üstlenmektedir ve bu yolda sorumlulukları vardır. En önemli sorumluluklarımızdan birisi de geleceğimizin teminatı genç nesillerimizi sporun bir parçası yapmaktır. Bu projemizin en büyük ve en önemli  parçası gençlerimizidir.

Başkan Yardımcısı İsmail Coci yaptığı açıklamada: Gençlerimize sporun kapısını her zaman açık tutan  Yaşam Spor kulübünün varlığı şehre ayrı bir renk katmaktadır. bu anlamlı hizmetinin bir parçası olmak için bugün yönetime girdik.  Son zamanlarda ilçemizde spora olan ilginin artmasında süphesiz yaşam sporun katkısı fazladır. buradan yetişen gençler aldıkları disiplin ile  spor ahlakı kültürü ve spor bilinci ile kendilerini yetiştirip kişilikleri ile önemli yerlerde görev almaktadır. Kulübü daha ileri seviyede  bir akademi yuvası haline getirmeyi amaç ediniyoruz. Bu sayede gençlerimiz bir yandan spora yönelirken diğer taraftan da sporun eğitici yönünden faydalanacaklardır.

Genel Sekreter Ensar Çakmak tarafından yapılan açıklamada: Yaşam sporun son zamanlarda eskisinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu sinyalini verdi. Çünkü kulüpte her geçen gün sporcu sayısı artmakta bunun yanında çeşitli sebebler ile kulüpten ayrılanlar da olmakta. Bu dengenin sağlanması ve kulüp varlığının devamlılığı  için gençleri spora kazandırabilmek için yine yeniden yönetime katıldık. İyi bir ekip olduğumuz kanaatindeyim. Kurulduğu günden günümüze kadar şehri son 8 yılda tek başına temsil eden  Yaşam Sporun maddi manevi destekçisi ve takipçisi olmaktan keyif duyuyorum ve kulübün devamlılığının sağlanması için bugün yine buradayız.

Başkan Yardımcısı Zeki Serbetci : Bu şehirde bir Yaşam spor gerçeği vardır bu görmezlikten gelinemez son 8 yılda önemli başarılarıyla gençlere olan hizmetleriyle hep varlığını sürdürdü. Bu kulübün ve hizmetlerinin sürekli hale getirebilecek  destekleyecek  taşın altına elini sokacak en az 10 kişilik bir ekip oluşturulduğu taktirde  bu işin nasıl daha kolay olacağını hep birlikte göreceğiz. Şehirde her geçen yıl artan sporcu sayısı bizi memnun etmektedir. Kulüpler artan sporcu sayısı ile daha da ağır ama bir o kadar da anlamlı değerli bir işe hizmet etmektedir. Bizler de bu noktada kulübün yükünü hep birlikte paylaşacağız.

2018-2019 sezonunda Yaşam Sporun yönetim kadrosu ve görev dağılımı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Mehmet Kocatürk
İsmail Coci
Zeki Şerbetçi
Ensar Çakmak
Bilal Çelebi
Mehmet Özçelik
Murat Kiremitçi
Osman Özkan
Ali Sever
Engin Yaran

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Erdal Durmaz
Samet Sezgin
Eşref Aşandoğoğlu
Serhat Karaduman
Halit Ak
Nedim Töngel
Mehmet Ali Ergün
Mustafa Bayramlı

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Sadettin Çakmak
Hasan Sarıtaş
Taner Gürsoy

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Erol Dinç
Erden Yar
Dursun Mehmet Orhan

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.