Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DİLE KOLAY TAM 19 YIL!

DİLE KOLAY TAM 19 YIL!
30 Ağustos 2018 - 17:16

19 yıl aradan sonra deplasmanda Kocaelispor karşısında ilk 3.Lig maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamptan döner dönmez futbolculara YO-YO testi yaptıran Teknik Direktör Can Güven ufak tefek rötuşları bu maça kadar tamamlayacaklarını söyledi.

Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven bu sezon da hedefe oynayan bir takım olarak mücadele edeceklerini ifade etti. Yeni Kocaelispor Stadyumun da ilk defa bu maçla açılması maçın önemini bir kat daha artıyor.

“KAMP SÜRESİNCE GAYET GÜZEL HAZIRLANDIK”

3.Lige çıkan şampiyon kadrodan 2 tane oyuncunun kaldığını ve diğerlerinin yeni transfer olduğunu kaydeden Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, “Yeni bir takımı kısa sürede hazır hale getirmek çok kolay değil ama biz bunun biraz üstesinden geldik. Hazırlık maçlarında da olumlu ve güzel sinyaller aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum. Bu süreçte alacağımız iyi skorlar işimizi kolaylaştıracak. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alırsak hedefi kovalayan bir Fatsa Belediyespor olacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.