Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YENİ BAŞKAN İBRAHİM EROĞLU İLE FATSA BELEDİYESPOR’U KONUŞTUK

YENİ BAŞKAN İBRAHİM EROĞLU İLE FATSA BELEDİYESPOR’U KONUŞTUK
06 Ekim 2018 - 20:05

Fatsa Belediyspor’da yeni yönetim kurulu oluştu.
Aynı zamanda Fatsa Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fatsa Belediyespor’un yeni başkanı İbrahim Eroğlu ile kulüple ilgili küçük bir söyleşi gerçekleştirdik. Başkandan aldığımız bilgilere göre kulübün ihtiyacı olan her şey oluşturuldu. Şimdi Fatsa halkından destek zamanı…

Tam 19 yıl sonra 3. Lig’e tekrar çıkarak Fatsalı sporseverlerin göğsünü kabartan ve ilçemize yeniden bir heyecan getiren Fatsa Belediyespor’da yeni başkan İbrahim Eroğlu bu sezonu en iyi şekilde geçireceklerine inandığını söyledi.
Geçen yıl kazanılan şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden İbrahim Eroğlu; “Yeni bir yönetim oluştu. Takımdaki herkes profesyonel futbolcu ve kulüp ile sözleşmeleri var. Vaatler, alacaklar, yapılan mukaveleler, sözleşmeler var. Giydiğimiz ateşten gömlek, bunun farkındayız ama bu süreci en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız.
Hedefimiz ligde kalmak değil, daha da yukarılara çıkmak. Bizim takımımız gerçekten iyi bir takım, hepsi profesyonel futbolcu, yukarılara oynamamızda herhangi bir engel yok.

“EKSİKLİĞİMİZ BİRLİKTELİKTİ”
Bizim eksiğimiz birliktelikti ve şimdi Fatsa bu birlikteliği sağladı. Siyasi parti temsilcileri, bütün sivil toplum örgütleri yönetimimizde yer aldı. Konu Fatsa olunca herkes biz de varız dedi. Taşın altına elini koydu, sahip çıkacağız dedi. Bu takım buraya tam 19 yıl sonra geldi, bu öyle pek kolay olmadı. Bizim yerimizde olmak isteyen birçok kulüp var; mesela geçen sene Ünye, çıkabilmek için çok uğraştı, yeni Amasya kaç yıldan beri uğraşıyor ki bizim gibi ilçe değil il takımı ve yaklaşık 6 yıldır 3. Lig’e çıkmaya uğraşıyor ama çıkamıyor. Biz de 19 yıldır çıkmaya uğraşıyorduk, yani ben bildim bileli Fatsa Belediyespor’un geçmişinde en az 10 sezon çıkmak için takım yapıldı ama çıkılamadı. Geçen sene üçüncü lige çıkarak çok büyük başarı yakalandı. Bizim burada bu başarıyı taçlandırmamız gerekiyor. En azından bu takımı bu sene ligde tutup, seneye daha disiplinli, daha planlı bir takım yapılması gerekiyor. Artık o bizimle olur, başka birisiyle olur, ama sonuçta önemli olan birliktelikti. Fatsa bu birlikteliği gösterdi. Tabi bundan sonrasını Fatsa esnafımızdan ve halkımızdan destek bekleyeceğiz. Sonuçta futbol bir ticari endüstri, parasız olmuyor. Ben gördüğüm kadarıyla da herkes çok duyarlı, inşallah bir sıkıntı olmayacak.

“KOMBİNE BİLET ALARAK TAKIMA DESTEK OLMALIYIZ”
Fatsa Belediyespor’a destek vermek isteyen hemşehrilerimiz mutlaka kombine bilet alsın diyen Eroğlu; “Başka Fatsa yok, 3. Ligde başka bir Fatsa takımı da yok, Fatsa Belediyespor Fatsa’nın ortak değeridir. Herkesin sahip çıkması lazım, herkese buradan çağrı yapabiliriz” dedi.

“FATSA’DA ÇOK DEĞERLİ KULÜPLER VAR”
Başkan Eroğlu, alt yapı ile ilgili sorumuza ise şu şekilde cevap verdi; “Alt yapı biraz maliyetli bir iş ama onu yönetim kurulundaki arkadaşlarla konuşacağız. Burada değerli futbol kulüplerimiz var. Dumlupınarspor, Fatsa Dolunayspor, Fatsa Yaşamspor. Onlar gerçekten hem futbolcu yetiştiriyor, hem bir futbol okulu oluşturmuşlar. Onlarla oturup konuşulabilir. Ben Fatsa Belediyespor’un başkanı olabilirim ama sonuçta bir yönetim kurulum var. Onlarla istişare edip yapılması ne gerekiyorsa, en mantıklı olan neyse inşallah onu yapacağız”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.