Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GÖLCÜKSPOR ELİ BOŞ DÖNDÜ

GÖLCÜKSPOR ELİ BOŞ DÖNDÜ
22 Ekim 2018 - 10:23

Fatsa Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Gölcükspor ile yaptığı karşılaşmadan 2 gol ile 3 puanı almasını bildi.

TFF 3. Lig 3. Grupta 9. Hafta maçına Fatsa Belediyespor Gölcükspor’u ağırladı. Temsilcimiz Fatsa Belediyespor, rakip Gölcükspor’u 2-0 yenerek haftayı 3 puan ile kapadı.
Fatsa Belediyespor maça Ömer Can, Rıdvan Sönmez, Yakup Kayış, Fahrettin Bıyıklı, Fatih Çolak, Oğuzhan Kandemir, Ercüment Balıkcı, Ali Say, Selim Dilli, Serkan Çalık ve Ozan Can Dursun on biriyle çıkarken, temsilcimiz Gölcükspor maça İlyas Türengül, Ali Mert ışık, Erdem Korkmaz Güner, İbrahim Demirer, Onur Özcan, Furkan Özyapı, Rıdvan Aykan, Ali Göçmen, Sercan Sevinç, Muhammed Ceylan ve Barış Şen on biriyle başladı.
Ligde zor günler geçiren ve seri galibiyetlere ihtiyacı olan iki takımda Gölcükspor kontrollü oyun sergilerken Fatsa Belediyespor golü bulmak için çok baskılı oynadı. Fatsa Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

Ozan’ın gollerine engel olamadılar!
İkinci yarıya ev sahibi Fatsa takımı taraftarının da desteği ile daha iyi başlayan taraf oldu. Fatsa Belediyespor takımı karşılaşmanın 69. dakikada Ozan’ın golüyle 1-0 öne geçti. 3. Ligdeki temsilcimiz Fatsa Belediyespor karşılaşmanın son dakikasında yine Ozan’la gol bularak, durumu 2-0’a getirdi ve maç bu sonuçla bitti.

STAT: Fatsa İlçe
HAKEMLER: Sezer Polat, Şafak Nalbantoğlu, Oğur Aydoğdu
FATSA BELEDİYESPOR: Ömer Can, Rıdvan Sönmez, Yakup Kayış, Fahrettin Bıyıklı, Fatih Çolak, Oğuzhan Kandemir, Ercüment Balıkcı (Dk. 88 Kaan Güdü x), Ali Say, Selim Dilli (Dk. 90 Can Çavuşluk), Serkan Çalık, Ozan Can Dursun
GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül, Ali Mert Işık, Erdem Korkmaz Güner, İbrahim Demirer, Onur Özcan, Furkan Özyapı (Dk. 80 Batuhan Boyoğlu), Rıdvan Aykan, Ali Göçmen, Sercan Sevinç, Muhammed Ceylan, Barış Şen
GOLLER: Dk. 69 Ozan ve Dk. 90 (Fatsa Belediyespor)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.