Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ERZİNCAN DEPLASMANINDA 1 PUANA RAZI OLDUK

ERZİNCAN DEPLASMANINDA 1 PUANA RAZI OLDUK
12 Kasım 2018 - 2:53

Fatsa Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor ile golsüz berabere kalarak evine 1 puan ile döndü.

Ömer Can, Rıdvan Sönmez, Fatih Çolak, Cankut Atasoy, Yakup Kayış, Oğuzhan Kandemir, Ercüment Balıkcı, Selim Dilli, Serkan Çalık, Ali, Ozan Can Dursun onbiri ile sahaya çıktı.
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor kendi sahasında ağırladığı Fatsa Belediyespor ile berabere kalarak puanını 16’ya yükseltti ve 8. sırada, Fatsa Belediyespor ise aldığı bir puan ile puanını 14’e yükselterek 12. Sırada kendine yer buldu.

İstanbul bölgesinden Burak Kaplan’ın yönettiği maçta her iki taraf birbirine üstünlük sağlamak için mücadele etti. Maçın tamamında karşılıklı ataklarla gol arayan Erzincanspor ve Fatsa Belediyespor aradıkları golü bulamadılar ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.