Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESPOR’A EN AZ 300 BİN LİRA

FATSA BELEDİYESPOR’A EN AZ 300 BİN LİRA
30 Mart 2019 - 12:19

Uzun süredir ekonomik sıkıntı içinde olan Fatsa Belediyespor’a para aktarılacağı müjdesi Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Sayın İsa Yüksel’den geldi.

Seçim çalışmaları için sahada olan Yüksel bir açıklama yaparak;
Fatsa Belediyesporun ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu konuya duyarsız kalamazdık ve gereğini de yaptık diyen Yüksel;

“MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR EDERİZ”
diyerek konu ile ilgili açıklamalarına devam etti. Bizim için önemli bir yere sahip olan Fatsa Belediyesporun uzun süredir kamuoyunu meşgul eden ve taraftarlarımızın üzülmesine neden olan ekonomik sıkıntının giderilmesi için çalışmalar başlattık. Milletvekilimiz Sayın Ergün Taşçı Sportoto yetkilileri ile görüşerek önümüzde ki hafta için de en az 300 bin TL paranın Fatsa Belediyespora aktarılacağı müjdesini verdi. Diyen Yüksel sözlerine şöyle devam etti. “Fatsa Belediyespor bizim ortak paydamız, biz her zaman ve her platformda Fatsa Belediyesporun hakalrını sonuna kadar savunacağız ve Fatsa Belediyesporun yanında olacağız” dedi.

“Sayın Milletvekilimiz Ergün Taşçı’ya girişimlerinden dolayı Fatsa Belediyespor ve taraftarımız adına teşekkür ediyorum. Bu davranışı bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bizler hepimiz Fatsa’mızın ve Fatsalımızın yanındayız”diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.