Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ERDEN YAR DOLUNAYSPOR İLE YOLLARINI AYIRDI

ERDEN YAR DOLUNAYSPOR İLE YOLLARINI AYIRDI
04 Temmuz 2019 - 15:57

Fatsa Dolunayspor’un tecrübeli teknik adamlarından Erden YAR, kulübünden kendi isteği ile ayrıldı.

Bu ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Erden YAR; “2016 yılında çalışmaya başladığım ve 3 sezondur alt yapısında görev yaptığım DOLUNAYSPOR kulübünden bugün itibariyle kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım.Bu süre zarfında birlikte görev yaptığım hocalarıma,sporcu kardeşlerime,velilerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Barış Semih Yazıcı Müdürümüze çok teşekkür ederim.
Saygılarımla” dedi.

Hollanda Alkmaarsche Boys takımında 2008-2012 yıllarında futbola başlayan Erden Yar, ilk antrenörlük görevine Alkmaarsche Boys U8, U9, U11, U19 takımlarında başladı. Yar, Türkiye’ye döndükten sonra 2012 yılında BAL Ligi’nde bulunan Fatsa Belediyespor Altyapı takımını çalıştırdı. Daha sonra Fatsa Yaşamspor ve Dolunayspor takımlarında görev yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.