Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Yaşamspor’dan Yeniden Yapılanma Hamlesi

Fatsa Yaşamspor’dan Yeniden Yapılanma Hamlesi
24 Temmuz 2019 - 22:59

Ordu 1.Amatör ligde 9 sezondur başarılı bir dönem geçiren Fatsa Yaşamspor 2019-2020 sezonunda yeniden yapılanma sürecine girdi.

3 Yıl aradan sonra Erden Yar hocayı teknik sorumlu olarak göreve getiren Fatsa Yaşamspor, yeniden eski günlere dönmenin hesaplarını yapıyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Kocatürk, yeniden yapılanma konusu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Ordu 1.Amatör ligde 9 sezondur başarılı bir dönem geçiren kulübümüz Fatsa Yaşam Spor 2019-2020 sezonunda yeniden yapılandırma sürecine girmiştir. Geçtiğimiz sezonu değerlendirdiğimizde daha önce hiç yakınında dahi bulunmadığımız düşme potasında çok zorlu bir mücadele içinde bulunmuştuk. Nitekim takımımız sonuç olarak lige tutunsa da çıkarmamız gereken dersler olduğu bilincindeyiz. Bir şeyleri eksik yaptığımızın ya da atladığınız bazı önemli noktaların olduğunun farkındayız. Ayni hataya tekrar düşmeyeceğimizi ve gerekli önlemleri alacağımızı da kamuoyuna tarafımızca duyurulur. Bu anlamda geçen sezonun tek sorumlusu olarak kendimizi görüyor, takımı ligde tutma adına ellerinden gelen her şeyi ortaya koyan futbolcu kardeşlerime buradan teşekkür ederiz. Yeni sezona yeni planlama ve yeni hedeflerle başlama düşüncesindeyiz. İlk adım olarak da kulübümüz bünyesinde 3 yıl önce görev almış Erden YAR hocamıza takımı emanet edip tekrar anlaşmış bulunmaktayız. Erden YAR hocamızın da bu emanete geçmişte olduğu gibi bugün de en iyi şekilde sahip çıkacağına inanıyor yönetim olarak kendisine tam destek ve güven duyuyoruz. Erden YAR hocamızın karakteri kişiliği, birleştirici yapısı ve tecrübeleri ile tekrar takımı eski günlerindeki seviyeye taşıyacağına olan inancımız tamdır. Kaybetmeyi kolay kolay hazmedemeyen başarıyı ve kazanmayı alışkanlık haline getiren göze hoş futbol oynayan bir takım haline gelebilmek adına hocamıza olan inancımız tamdır. Zaten birlikte çalıştığımız dönemde de çok başarılı bir sezon geçirmişti ve bu niteliklere sahiptir. Şimdiden kendisine yeni sezonda sakatlıklardan uzak başarılarla dolu bir dönem geçirmesini temenni ediyorum”

Yar: Bilgi, tecrübe ve deneyimlerimle takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum

Fatsa Yaşamspor’da 3 yıl aradan sonra yeniden göreve getirilen Teknik Sorumlu Erden Yar,

Fatsa Yaşamspor ile tekrar birlikte çalışabilme koşulları oluştuğu için çok mutlu ve memnun olduğunu ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti: “Aldığım bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağıma hiç kimsenin şüphesi olmasın. 3 yıl önce bu kulüpte çalıştığım dönemde çok güzel anılar başarılarla dolu bir sezon yaşamıştık. Bugün kulübün geldiği noktaya baktığımızda eski günlerde olduğu seviyeye  ihtiyaç duyduğunu  görüyoruz. Yaşamspor herkes tarafından saygı duyulan takdir edilen bir noktayı hak etmektedir. Bu anlamda üzerime düşen görev ve sorumlulukların farkındayım. Takımdan ayrıldıktan sonraki 3 yıllık süre içinde de kendimi daha da geliştirme ve yeniliklere açık hale getirebilme fırsatı buldum. Bilgi tecrübe ve deneyimlerimle takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum. Zor bir dönemden geçen takımımızın en kısa sürede içinde bulunduğu durumdan çıkartmak ve herkes tarafından takdir edilen takım haline getirmeyi planlıyoruz. Bu noktada gerekli hazırlıklar ve çalışmalar yönetimimizle birlikte uyum içerisinde çalışarak yapılacaktır. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar dilerim”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.