Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ

FATSA BELEDİYESPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ
30 Ağustos 2019 - 21:26

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor’da toplu imza töreni gerçekleşti.

Fatsa İlçe Stadında, 5 teknik heyet ve 28 futbolcu ile görkemli bir şekilde imza töreni gerçekleştirildi. Toplu imza törenine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyespor Başkanı Dr. Onur Sarıhan ve yöneticiler de katıldı.

İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Başkan Dr. Onur Sarıhan, ‘Takımı kayyum yönetiminden çok kısa süre içinde aldık. 25 gün içinde oluşturduğumuz yönetim ile beraber toplamda 28 futbolcu transferini yaptık. Kulüp tarihimizde bir ilk yapıp aynı anda futbolcu ve teknik heyetimiz için imza töreni düzenledik. Hedefimiz ligde adından söz ettiren bir kulüp olmak ve sürpriz yapmak’ dedi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, ‘Fatsa Belediyespor kentimizin en önemli markasıdır. Kısa sürede takımda yönetim oluştu ve iyi bir takım kurarak başarlı bir sezon geçirmeyi planlıyoruz’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.