Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA YAŞAMSPOR’DAN YAZILI AÇIKLAMA

FATSA YAŞAMSPOR’DAN YAZILI AÇIKLAMA
26 Ekim 2019 - 18:32

Fatsa Yaşamspor kulübü yazılı bir açıklama yaparak üstü kapalı bir şekilde sitemler gönderdi. Yarın oynanacak Fatsa derbisine de tüm sporseverleri davet etti.

“FATSA YASAMSPOR’DAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Kulübümüzün kamu kurum ve kuruluşları ile alakalı dayanışma sürecinde dışarıda yapılan söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu süreç kulüp olarak bizleri derinden üzmüştür. Kulüp yetkililerinin yaptıkları açıklama dışında herhangi bir söyleme itibar edilmemesi bu gibi durumlarda kulüp yetkilileri ile iletişim kurulması tarafımızdan beklenmektedir. Biz kulüp olarak 10 yıldır bu ligin içerisindeyiz. Bu süre içinde birçok sıkıntı problem ve gerçeği yansıtmayan dedikodular duyduk yaşadık. Bunların üstesinden de karşılıklı birinci ağızdan konuşarak olumsuzlukları giderdik. Şu an gerek özel gerekse kamu kuruluşları ile üstesinden gelemeyeceğimiz bir sıkıntımız olmadı. Yanlış anlaşılmalar veya dedikodular geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında olacaktır. Önemli olan iletişim bağını koparmadan karşılıklı istişare ile konu gerçek yetkililerle tartışılıp konuşulmasıdır. Kulübümüzün ilçede bulunan genç yaşlı her kesime hitap etmekte her kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olma gayretindedir. Spor kulüpleri ilçede çok önemli roller üstlenmektedir bunun altından kulübün tek başına kalkması bazen çok zor olmaktadır. Bu nedenle kulübümüz her kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içinde olma çabasındadır. Bizlerin ağzından duymadığınız hiçbir söyleme itibar edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2019-2020 1. Amatör lig ilk maçımız olan ilçemizin kardeş takımı Fatsa Dolunay Spor ile yarın müsabaka oynayacağız. Yeni sezonun her takım için sakatlıklardan uzak başarılarla dolu olmasını kulüp olarak temenni ediyoruz. Sezonun ilk maçının da ilçemizde 2 takımın karşı karşıya gelmesinden de ayrıca memnuniyet duymaktayız. Tüm Fatsalı sporseverleri maça davet ediyoruz.

Fatsa Yaşamspor Kulüp Yönetimi”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.