Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA YAŞAMSPOR 3 PUANI KAPTI

FATSA YAŞAMSPOR 3 PUANI KAPTI
03 Kasım 2019 - 23:26

1. Amatör Lig, B grubu ekiplerinden Fatsa Yaşamspor, Ünye deplasmanında karşılaştığı Ünye Gençlerbirliği’ni 3-2 yenmeyi başardı.

Maç sonunda açıklama yapan Fatsa Yaşamspor’un genç ve dinamik teknik direktörü Erden Yar; “Ligin ilk maçı Dolunayspor maçında takım olamamıştık ve bu hafta 2. haftaya geldik takım olma yolunda olduğumuzu çok net gördük. Takımımızda hırs istek ve azim gördük ve sonucunda bu neticede pozitif sonuç aldık. Aldık diyorum çünkü bana destek olan başkanım alt yapı hocamız Murat Aynacı ve takımın abilerinden Özkan Özyurt bu süreçte hep yanımda oldular. Bu müsabakada yüreğini ortaya koyan tüm futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Teknik açıdan baktığımız zaman ise bizim takım ayağa iyi oynayan takım. Dolunay maçında havadan oynadımızdan dolayı istediklerimizi yapamadık ama Ünye GB maçında yerden ayağa oynadımız zaman neler yapabileceğimizi gördük. Bize destek veren be bize inananlara sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Fatsa Yaşamspor’un maç kadrosu,
1.Berkan Şişman
2.Olgun Kulak
3.Tugay Gül
4.Bilal Ünal
5.Ogün Yanık
6.Soner Odabaşı
7.Murat Orhan
8.Adem Can Yar
9.Mehmet Arslan
10.Emre Katar
11.Mikail Gürkan

Yedekler -Özkan Özyurt
-Ozan Çağlayan
-Levent Can Özkan
-Tolgahan Acıelma
Teknik Sorumlu
Erden Yar

Başkan
Mehmet Kocatürk

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.