Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ERDEN YAR; “SKOR KİMSEYİ ALDATMASIN”

ERDEN YAR; “SKOR KİMSEYİ ALDATMASIN”
25 Kasım 2019 - 9:34

Ordu 1. Amatör Lig B grubunda ilçemizin temsilcisi Fatsa Yaşamspor bu hafta karşılaştıkları Orduspor maçından puansız ayrıldı.

5-0 yenildikleri maç için kimsenin skora aldanmaması gerektiğini söyleyen Fatsa Yaşamspor’un genç hocası Erden Yar; “Orduspor maçında mağlup olduk evet ama skor kimseyi aldatmasın. Bu maç öncesi eksiklerimiz vardı üstüne bide maçın çok erken zamanında kırmızı yiyerek eksik kaldık. Buda bizim bütün oyun planımızı bozdu. Çok güzel bir ekibiz, genç arkadaşlarımın istekleri beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Kabadüz Belediyespor maçına hazırlanacağız. Ben oyuncularımı canı yürekten kutluyorum. Ayrıca Orduspor bu lig için iyi takım kollanmaya da ihtiyacı yok diye düşünüyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.