Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESPOR NEFES ALDI

FATSA BELEDİYESPOR NEFES ALDI
14 Ocak 2020 - 13:04

TFF 3. Lig 2. Grup 18. Hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor’u ağırlayan Fatsa Belediyespor 2-0 galip gelerek izleyenleri mest etti.
Maç öncesi kadın taraftarlar ve üniversite öğrencileri dâhil olmak üzere tüm öğrencilere karşılaşmanın ücretsiz olduğu duyurulmuştu. Bu duyuru öğrenci ve kadın taraftarları sevindirdi.
Maçın başından itibaren baskılı bir futbol ortaya koyan Fatsa Belediyespor rakibine neredeyse top yüzü göstermedi. Birkaç etkili atağın dışında rakip kaleye gelemeyen Turgutluspor’u puansız evine gönderen Fatsa Belediyespor’da taraftarlar bir çıkış bekliyor. Fatsa Belediyespor bu galibiyet ile ligin sonundan kurtularak 15. Sıraya yükseldi.
Ligde kalma açısından aldıkları puanlar önem arz eden gruptaki diğer takımlardan 1887 Alemdağ spor evinde Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kalırken, Kemerspor ise Cizrespor’a evinde 3-1 yenildi.
Fatsa Belediyespor önümüzdeki hafta Belediye Derincespor’a konuk olacak.
Stat: Fatsa İlçe Stadyumu
Hakemler: Burak Kaplan, Murat Güçlü, Sabri Üstünel
Fatsa Belediyespor: Ömürcan, Murat Rüzgar, Rıdvan, Rıdvan Sağlam, Hacı Şükrü (Onur dk. 90), Yeldar (İsmail Can dk. 89), Mehmet, Ahmet, Mehmet Berber, Muhammet Burak, Mükail (Sergen dk. 73)
Turgutluspor: Fatih, Hayrullah, Samet, Abdulkadir, Mithat, Doğran (Mustafa dk. 83), Ferhat (Kadir Torbacı dk. 65), Kadir, Necmi, Emre (Cuma dk. 46), Ergün
Goller: Mehmet Berber (dk. 17), Hacı Şükrü (dk. 24) (Fatsa Belediyespor)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.