Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ERDEN YAR, “SORUMLU BENİM!”

ERDEN YAR, “SORUMLU BENİM!”
23 Ocak 2020 - 9:35

Ordu 1.Amatör Lig’de 11. Hafta 19 Ocak 2020 Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.

İlçemizin 1. Amatör Ligdeki temsilcilerinden Fatsa Yaşamspor geçen hafta 6 gol ile galibiyet almıştı. Bu hafta ise 6 gol ile mağlubiyet aldı. Bu hafta deplasmanda Ünye Gençlerbirliği’ne konuk olan Fatsa Yaşamspor 6-1 yenildi.

“ÜZGÜNÜZ TELAFİ EDECEĞİZ”
Alınan mağlubiyetle ilgili Fatsa Yaşamspor Teknik Sorumlusu Erden Yar bir açıklama yaparak tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu söyledi.

Yar; “Bu hafta takımımız 6-1 Ünye Gençlerbirliği’ne karşı mağlup oldu. Sadece kazanınca değil kaybedince de hatalarınızıda bilmek adına duygularımızı açıklamamız gerekiyor. Benim için önemli yoksa kendimizi asla geliştiremeyiz. Öz eleştiri yapacağız kendimize… Bu hafta ki hatam ve takımdaki sporcularımızın kendilerini maça verememesinin tek sebebi hastalık oldu maalesef. Buna sığınmak istemiyorum, maç öncesi uyarımızı yapmıştık herkes oynayabilecek şekilde mi diye. Takımı yöneten ben olduğum için bu mağlubiyetinde sorumlusu benim. Suçlu olarak kendimi görüyorum. Nasıl galibiyet de seviniyorsam mağlubiyette bir o kadar üzüldüm. Telafisini yapacağız. Şu anda yapacağımız tek iş Pazar günkü oynayacağımız Kotyora maçına odaklanmak” dedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Fatsa Yaşamspor- Dolunayspor maçı sonrası hastaneye yatırılan Erden Yar, ağır grip nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Erden Yar, bu zaman diliminde arayan, soran, mesaj yollayan tüm dostlarına ve spor camiasına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.