Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESPOR GÜZEL FUTBOLUNU 3 GOL İLE SÜSLEDİ

FATSA BELEDİYESPOR GÜZEL FUTBOLUNU 3 GOL İLE SÜSLEDİ
26 Ocak 2020 - 22:51

TFF 3. Ligde ki temsilcimiz Fatsa Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Ofspor’u 3-0 mağlup ederek ligde rahat bir nefes aldı.

Alkan Parsak, Muhammet Ali Doğan ve Bedirhan Soydemir’in yönettiği maçta Fatsa Belediyespor: Ömürcan, Rıdvan, Hacı Şükrü, Yeldar, Ufuk, Mehmet, Fatih, Ahmet, Mehmet Berber, Muhammet, Mükail onbiri ile sahaya çıktı.

Fatsa Belediyespor maçın başından itibaren ortaya koyduğu etkili futbolunu 29. dakikada Yeldar’dan, 38. dakikada Fatih Arat’tan, ilk yarının son dakikalarında ise Hacı Şükrü’nün ayağından bulduğu goller ile 3-0 kazandı.

İkinci yarıya 3-0 önde başlayan Fatsa Belediyespor etkili ataklarını sürdürdü ama başka gol olmayınca sahadan 3-0 gibi net bir skor ile ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.